Grijs kenteken ombouw

ABK Kunststoffen is specialist in grijs kenteken toepassingen voor lichte bedrijfswagens. Bestelbussen, taxibussen, SUV's en 4x4 auto’s kunnen met de kunststof producten van ABK zo worden omgebouwd dat de zakelijke rijder diverse (belasting)voordelen geniet. Naast financieel voordeel is er het praktische belang; na ombouw van busjes naar een dubbelcabine is een combinatie mogelijk van personenvervoer en goederenvervoer in één voertuig. Is uw voertuig geschikt voor grijs kenteken ombouw? U ziet het hier.

Separatiewand B-stijl

De B-stijl separatiewand van ABK Kunststoffen zorgt ervoor dat de lading veilig in de laadruimte blijft en u minder last heeft van geluid of stof. Hierdoor wordt de veiligheid van de bestuurder en bijrijder gegarandeerd. Naast de aandacht voor veiligheid is er oog voor comfort; de meeste separatiewanden zijn dieper uitgevoerd, zodat er meer stelruimte is bij de voorstoelen. Hierdoor zitten de mensen op de eerste zitrij comfortabeler. De B-stijl wand kan, afhankelijk van het type auto, éénzijdig of zelfs tweezijdig bekleed worden. Dit zorgt voor meer geluidsreducering vanuit de laadruimte. Daarnaast voldoet het product aan de CE-normen. Tot slot is de temperatuur in de cabine beter te reguleren na het scheiden van de cabine en de laadruimte.

Separatiewand C-stijl

Een personenbus kan met de C-stijl separatiewanden van ABK eenvoudig worden omgebouwd naar grijs kenteken. De C-stijl wand wordt direct achter de tweede zitrij geplaatst. Per model is de vormgeving aan de auto aangepast, zodat de wand opgaat in het interieur. De wanden zijn leverbaar voor diverse bedrijfswagens.