Grijs kenteken ombouw

Met enkele honderden aanpassingen per jaar is ABK Kunststoffen specialist in de aanpassing van voertuigen naar grijskenteken. SUV's, personenbussen en 4x4 auto's kunnen met de producten van ABK worden omgebouwd naar lichte bedrijfswagen. De voertuigen worden voorzien van een maatwerk ombouw die perfect aansluit op het originele interieur van het voertuig. Elk voertuig wordt met uiterste zorg en precisie omgebouwd naar grijskenteken. Voor een aantal specifieke modellen zijn ombouwsets ontwikkeld die aan andere ombouwbedrijven worden uitgeleverd. Andere voertuigen worden voorzien van een maatwerk ombouw. Een overzicht van voertuigen op grijs kenteken ziet u hier.

Separatiewand B-stijl

De B-stijl separatiewand van ABK Kunststoffen zorgt ervoor dat de lading veilig in de laadruimte blijft en u minder last heeft van geluid of stof. Hierdoor wordt de veiligheid van de bestuurder en bijrijder gegarandeerd. Naast de aandacht voor veiligheid is er oog voor comfort; de separatiewanden van ABK zijn dieper uitgevoerd, zodat er meer stelruimte is bij de voorstoelen. Hierdoor zitten de mensen op de eerste zitrij comfortabeler. De B-stijl wand kan, afhankelijk van het type auto, éénzijdig of zelfs tweezijdig bekleed worden. Dit zorgt voor meer geluidsreducering vanuit de laadruimte. Daarnaast voldoet het product aan de gestelde eisen, en zijn vervaardigd uit polyester of ABS. 

Separatiewand C-stijl

Een personenbus kan met de C-stijl separatiewanden van ABK eenvoudig worden omgebouwd naar dubbelcabine. De C-stijl wand wordt direct achter de tweede zitrij geplaatst. Per model is de vormgeving aan de auto aangepast. De C-stijl wanden zijn uitgevoerd met luxe bekleding zodat de wand perfect aansluit in het interieur. Naast de C-stijl wanden zijn er per voertuig diverse accessoires leverbaar die een dubbel cabine meer comfort en uitstraling geven, en er tevens voor zorgen dat de wanden voldoen aan de wettelijke eisen voor grijs kenteken. De wanden zijn leverbaar voor diverse voertuigen.

Special Projects

Voor zowel fabrikanten, carrosseriebedrijven en andere automotive gerelateerde bedrijven bedenken en ontwikkelen we specifieke producten.

Voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten zijn specifieke stylingproducten, zitplaatsen voor politie en justitievoertuigen, maatwerk separatiewanden, deuren van Mobile Eenheid voertuigen en een hefdak voor campers. 

 Door ervaring, kennis en specialisme op de juiste wijze in te zetten nemen we het gehele traject uit handen. Van (3D) design, engineering tot malontwikkeling kunnen wij verzorgen. Daarnaast bieden we ook diverse mogelijkheden om ook de productie, en zelfs de assemblage uit handen verzorgen.