Over ons

ABK Kunststoffen ontwikkeld en produceert scheidingswanden voor elk type bestelauto. Sinds 1999 zorgen onze producten in heel Europa voor meer (zit)comfort in lichte bedrijfswagens. Daarnaast is ABK gespecialiseerd in de aanpassing van voertuigen naar grijs kenteken. 

Samen met ons zusterbedrijf VEAP Shield United zijn wij gevestigd in Dodewaard. Hier worden nieuwe producten ontwikkeld en vindt de malproductie plaats. Tevens zijn hier een centraal magazijn, moderne werkplaats en onze verkoopafdeling gevestigd. Voor diverse autofabrikanten is ABK officieel afleverpunt. Dit betekend dat voertuigen direct af-fabriek bij ABK kunnen worden afgeleverd voor aan- op- of ombouw. 

Ontwikkeling, productie, opslag en distributie worden in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor houden we de controle over het gehele proces. Dagelijks houden wij ons bezig met het ontwikkelen en bedenken van nieuwe oplossingen, en worden bestaande producten en processen geoptimaliseerd.

Wij streven naar korte levertijden van standaard producten en advies op maat bij het maken van klant specifieke producten. Dankzij omvangrijke maatwerkmogelijkheden kunnen wij onze producten aanpassen naar bepaalde klanteisen, of nieuwe klant specifieke producten ontwikkelen. Denk hierbij aan onderdelen of producten die worden toegepast in pechhulp-, noodhulp- en defensievoertuigen.