Missie

ABK Kunststoffen is specialist in grijs kenteken toepassingen en het ontwikkelen en produceren van separatiewanden. Wij streven naar korte levertijden van standaard producten en advies op maat bij het maken van klant specifieke producten. Hiermee spelen wij op individueel niveau in op de wensen en behoeften van de klant. Naast een goede service en een zo compleet mogelijk assortiment richting de klant, staan ook comfort en veiligheid hoog in het vaandel bij ons.

Visie

Wij, van ABK Kunststoffen, streven naar een zo kort mogelijke levertijd voor zowel onze standaard producten als onze klant specifieke producten. Door te blijven innoveren willen wij dat ABK een begrip wordt als het gaat om grijs kenteken toepassingen voor lichte bedrijfswagens, zoals bestelbusjes, SUV’s, MPV’s en 4x4 auto’s.

Wat ons uniek maakt

Bij ABK Kunststoffen heeft u profijt van vele unieke voordelen. Productie, opslag én montage vinden allemaal bij ons in Dodewaard plaats. Dit betekent dat wij enorm flexibel zijn en makkelijker met u mee kunnen denken.

Bent u op zoek naar iets wat er nog niet is? Geen probleem! Onze ontwerp- en productieafdeling zijn ook inzetbaar voor het ontwerpen van maatwerk (polyester) serieproducten voor derden.