ABK-Kunststoffen VanPartner by Mercedes-Benz

Al jaren is ABK-Kunststoffen, in de Automotive-sector, actief om professionalisering door te voeren in organisatie en producten. Dit blijft een doel op zich, omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze klanten constant streven naar kwaliteit en innovatie oplossingen.

Dit jaar zijn we bekroond voor ons werk en zijn we benoemd tot VanPartner van Mercedes-Benz. Deze certificering is een erkenning van Mercedes-Benz dat ABK-Kunststoffen voldoet aan de normen die Mercedes-Benz stelt aan de kwaliteit van de voertuigaanpassingen en aan de kwaliteit van verkoop en after sales. Wij zien de certificering als een bekroning van een jarenlange intensieve samenwerking met de Mercedes-Benz organisatie, maar ook als een beginpunt voor een verdere professionalisering van onze organisatie.

De erkenning van ABK-Kunststoffen als VanPartner is ook een voordeel voor klanten die een Sprinter, Vito of Citan door ABK-Kunststoffen willen laten aanpassen. Zij zijn ervan verzekerd dat het gehele aankooptraject van een aangepast voertuig aan zeer strenge kwaliteitseisen is geboden.

Terug naar het overzicht