Ford Tourneo Custom Grijs ombouw naar dubbel cabine

Voor de Ford Tourneo Custom hebben wij een dubbel cabine ombouw ontworpen. De ombouw sluit perfect aan op het interieur van de auto, heeft een hoog afwerkingsniveau en biedt veel comfort. 

De Ford Tourneo Custom is in Nederland alleen leverbaar als personenvoertuig. Dit betekent dat ook de BPM en BTW afgedragen dienen te worden. Dit maakt deze auto behoorlijk prijzig. Door dit voertuig om te bouwen naar dubbel cabine kan dit voertuig zakelijk worden gereden, zonder dat u de BPM en BTW hoeft af te dragen. Daarbij komt ook nog is dat de wegenbelasting fors lager uitvalt. 

Deze ombouw is beschikbaar voor de L2 uitvoeringen. De Ford Tourneo Custom is een ruime auto. Na de ombouw blijft er veel ruimte over om achterin comfortabel te zitten. Zelfs de stoelen kunnen in de comfortstand worden gezet! 

De tussenwand is van polyester en sluit perfect aan op het interieur van de auto. Naar keuze wordt de wand zwart of antraciet bekleed. Ook is het mogelijk om alleen de voorzijde te bekleden. De tussenwand beschikt over een brede e-keurmerk ruit voor een goed zicht naar achteren. Standaard wordt het raam links achter geblindeerd. Wij gebruiken hiervoor in hoogglans zwart gespoten panelen. Deze blinderingspanelen zijn een exacte kopie van de originele ruit, en daarom is het aan de buitenkant nauwelijks te zien dat dit voertuig is omgebouwd naar grijs kenteken. 

Deze separatiewand kan tevens gebruikt worden als vervanging van de originele wand in de Ford Transit Custom. Dit wordt gedaan omdat de originele wand over een kleine ruit beschikt wat zicht naar achteren beperkt. 

Bekijk hier de foto's van de Ford Tourneo Custom Grijs kenteken ombouw

Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie! 

Terug naar het overzicht