Jeep Wrangler Grijs Kenteken Ombouw

De Jeep Wrangler is een bijzonder voertuig. Een ruige en authentieke uitstraling, met het comfort van nu. Geschikt voor zowel offroad als de snelweg. Ook op grijs kenteken is dit een gewild model. 

ABK Kunststoffen heeft voor de Jeep Wrangler een passende grijs kenteken ombouw. De ombouw sluit naadloos aan op het interieur en bied maximaal comfort. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed om de originele authentieke kenmerken van de Jeep Wrangler zoveel mogelijk te behouden. Zo wordt er onder andere gewerkt met glas- en blinderingspanelen met exact dezelfde uitstraling als origineel. Aan de buitenkant is nauwelijks te zien dat het voertuig is omgebouwd.

Bij de ombouw wordt een vlakke vloer gemonteerd in plaats van de achterbank. Ook wordt er een tussenschot geplaatst die is voorzien van een brede ruit. De brede ruit is iets gekanteld wat spiegeling beperkt. Door de grote afmetingen biedt de ruit goed zicht naar achteren. De tussenwand wordt ruim naar achteren geplaatst voor maximaal comfort van de inzittenden. Het geheel wordt uitgevoerd in een luxe zwarte stoffering. 

Door dit voertuig om te bouwen naar grijs kenteken hoeft er geen bpm en btw te worden afgedragen. Daarnaast betaald de gebruiker maar een fractie van de normale wegenbelasting. 

De Jeep Wrangler wordt omgebouwd voor dealers en autobedrijven, waarbij aanvullende diensten als RDW keuring en BPM aangifte ook kunnen worden verzorgd.

Neem contact op voor meer informatie, of bekijk uitgebreide foto's hier

Terug naar het overzicht