Land Rover Discovery 5 grijs kenteken ombouw

De Land Rover Discovery 5, ook wel bekend als de New Discovery, kunnen wij ombouwen naar grijs kenteken. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. 

Bij een ombouw naar grijs kenteken van nieuwe voertuigen, wilt u een ombouw die perfect aansluit bij het interieur van het voertuig. Omdat we dat bij ABK Kunststoffen als geen ander weten, wordt een ombouw voor een type voertuig zorgvuldig gemaakt. De Land Rover Discovery 5 is daar een voorbeeld van. Onlangs is dit exemplaar naar wens omgebouwd met een C-stijl wand. 

Deze ombouw sluit perfect aan op het voertuig. De ombouw kan naar wens worden uitgevoerd met een C-stijl ombouw of B-stijl ombouw. Fabriek af is alleen een B-stijl ombouw mogelijk. De ombouw bestaat uit een tussenwand die aan beide zijden is bekleed, en beschikt over een brede ruit voor goed zicht naar achteren. Ook wordt een vlakke laadruimte vloer geplaatst, uiteraard gestoffeerd. De blinderingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn exacte kopieën van de originele ruit. Ze worden in hoogglans zwart gespoten. Aan de buitenkant van het voertuig is nauwelijks te zien dat deze is omgebouwd naar grijs kenteken. 

Naast de Land Rover Discovery 5 zijn ook de Discovery 2, Discovery 3 en de Discovery 4 al omgebouwd bij ABK Kunststoffen. Doordat deze voertuigen regelmatig voorbij komen weten wij als geen ander welke ombouw het beste past, zonder in te leveren op comfort. Daarnaast zijn de meeste voertuigen ook uit te voeren met een C-stijl wand. 

Bekijk hier de foto's van de Land Rover Discovery 5 grijs kenteken ombouw

Meer weten, of wilt u zelf een voertuig laten ombouwen? Neem gerust contact op! 

Terug naar het overzicht