Land Rover Discovery grijs kenteken ombouw

De Land Rover Discovery, misschien wel de meest populaire auto om grijs kenteken te rijden. ABK heeft er inmiddels al heel wat mogen ombouwen. Zowel de Discovery 2, Discovery 3, Discovery 4 én de Discovery 5. 

De Land Rover Discovery wordt bij ABK Kunststoffen professioneel omgebouwd naar grijskenteken. Uiteraard voldoet deze ombouw aan de eisen die de Belastingdienst stelt.

Er wordt een B- of C-stijl tussenwand geplaatst. De wand wordt aan beide zijden zwart bekleed en sluit perfect aan bij het interieur van de auto. In de wand wordt een brede ruit geplaatst die goed zicht biedt naar achteren. De 'laadruimte' wordt voorzien van een vlakke laadruimte vloer die eveneens zwart bekleed wordt. 

Naast het plaatsen van de wand en de vloer moeten de ramen geblindeerd worden. Bij een B-stijl wand worden de ramen links en rechts achter, én de ramen in het linker achter portier geblindeerd. De binnenzijde wordt afgewerkt met stoffering. ABK gebruikt op de ramen links en rechts achter écht glas voor het mooiste effect. Bij een C-stijl wand worden alleen de achterste twee ruiten geblindeerd. 

Klik hier voor meer informatie over de grijskenteken ombouw van de Land Rover Discovery;

Terug naar het overzicht