Mercedes-Benz G-Klasse Grijs kenteken

De Mercedes-Benz G-Klasse is al 40 jaar een unieke verschijning. Hij oogt robuust, onverwoestbaar en inmiddels een iconische verschijning. Ideaal voor alle soorten terrein, én ideaal om aan te passen naar grijs kenteken. 

De Mercedes-Benz G-Klasse kan worden aangepast volgens de grijs kenteken eisen. Hierdoor betaald u bij een nieuw of import voertuig geen BPM en geen BTW. Daarnaast wordt de wegenbelasting fors verlaagd. 

De aanpassing naar grijs kenteken wordt op een professionele wijze en zorgvuldig uitgevoerd in onze werkplaats in Dodewaard. De achterbank wordt verwijderd en er komt een vlakke laadruimtevloer voor in de plaats. Deze vloer wordt in zwart gestoffeerd, maar er kan ook gekozen worden voor bijvoorbeeld een teakvloer. Daarnaast wordt er een tussenschot geplaatst tussen de voorstoelen en de laadruimte. Er kan gekozen worden voor een B-stijl of C-stijl tussenwand. De wand beschikt over een brede ruit. De gekantelde positie van de ruit beperkt de weerspiegeling. Tenslotte worden enkele ramen geblindeerd. Het materiaal dat hiervoor wordt gebruikt is niet te onderscheiden van echt glas, en doet geen afbreuk aan de originele look van de G-Klasse. 

Bekijk hier de foto's van de G-Klasse aanpassing naar grijs kenteken. 

Terug naar het overzicht