Nieuwe catalogus assortiment B-stijl

Onze nieuwe catalogus met ons complete assortiment B-stijl separatiewanden is uit. De catalogus bevat specificaties en beeldmateriaal van alle beschikbare wanden, en is zowel merk-specifiek of als complete brochure aan te vragen. 

De B-stijl separatiewanden van ABK Kunststoffen zorgen ervoor dat lading veilig in de laadruimte blijft en de bestuurder minder last heeft van geluid. Hierdoor wordt de veiligheid van bestuurder en bijrijder gegarandeerd. Naast de aandacht voor veiligheid is er ook voor comfort; de separatiewanden van ABK zijn dieper uitgevoerd, zodat er meer stelruimte is bij de voorstoelen. Hierdoor zitten de mensen op de eerste zitrij comfortabeler. De B-stijl wand kan, afhankelijk van het type auto, éénzijdig of zelfs tweezijdig bekleed worden. Dit zorgt voor extra geluidsreducering vanuit de laadruimte. Alle scheidingswanden voldoen aan de gestelde (veiligheids)eisen en zijn vervaardigd uit polyester of ABS.

Bekijk hier het complete assortiment op onze website. 

De catalogus is aan te vragen via onze verkoop. Ons verkoopteam is bereikbaar op 0488 - 482446 of per email op info@abk-kunststoffen.nl. 

Terug naar het overzicht