Jeep Grand Cherokee Grijs kenteken ombouw

Bekijk hier de grijs kenteken ombouw voor de Jeep Grand Cherokee. De comfortabele ombouw biedt maximale zitruimte voor de inzittenden. Door het toepassen van slimme oplossingen is aan de buitenzijde niet te zien dat dit voertuig een grijskenteken uitvoering is.

Bij de ombouw naar grijskenteken wordt de achterste zitrij verwijderd. Hiervoor in de plaats komt een vlakke laadruimte vloer. De vloer is uitgevoerd in een zwarte luxe bekleding. Tussen de laadruimte en de voorstoelen wordt een scheidingswand geplaatst. De scheidingswand is ook uitgevoerd in zwarte luxe bekleding, en beschikt over een brede ruit. De brede ruit zorgt voor goed zicht naar achteren. De ruit, met e-keurmerk, is iets gekanteld waardoor weerspiegeling wordt beperkt. 

Aan de buitenzijde is niet te zien dat het voertuig is aangepast naar grijskenteken. De originele ruiten blijven behouden. 

De algehele afwerking is van hoog niveau. Ook kunnen optioneel de keuring en belastingaangifte worden verzorgd. Bekijk hier meer afbeeldingen van de Jeep Grand Cherokee grijs kenteken ombouw. Neem voor verdere vragen contact op met onze verkoopafdeling. 

Terug naar het overzicht