Land Rover Defender 90 | Grijs kenteken zonder scheidingswand

Voor de Land Rover Defender 90 is een ombouw ontwikkeld waarbij er geen scheidingswand meer nodig is achter de voorstoelen. In de plaats daarvan komt een lage opstaande rand. Dit zorgt er voor dat er voldoende ruimte overblijft voor een comfortabele zitpositie. 

De Land Rover Defender 90 op grijs kenteken, ofwel Defender 90 Commercial, is het kortere broertje van de Defender 110. De Defender wordt vaak omgebouwd naar grijs kenteken. In de meeste gevallen wordt een volledige scheidingswand geplaatst. Bij de Defender 90 zorgt een volledige scheidingswand voor een krappe zitpositie. Daarom is voor dit voertuig een nieuwe ombouw ontwikkeld waarbij de volledige scheidingswand niet meer nodig is. 

ABK biedt een ombouw aan met een subtiele dakverhoging. De verhoging is minimaal en valt bij een voertuig met dakrails bijna niet op. 

In combinatie met de verhoging mag er een lage opstaande rand geplaatst worden in plaats van een volledige scheidingswand. Dit zorgt voor een aanzienlijke betere zitpositie.

De ruimte achter de opstaande rand wordt voorzien van een vlakke vloer. Deze ombouw is uitgevoerd in een luxe zwarte bekleding. 

Tenslotte dient het linker achter raam geblindeerd te worden. Door een unieke toepassing blijft de originele ruit behouden. Dit betekent: een mooier resultaat, geen storingen aan DAB+/FM en een Defender op grijskenteken zonder dat dit aan de buitenzijde te zien is. 

De algehele afwerking is van hoog niveau. Meer weten? Bekijk hier alle foto's van de Defender 90 Grijs kenteken ombouw

Ook kunnen optioneel de keuring en belastingaangifte worden verzorgd. Neem voor verdere vragen contact op met onze verkoopafdeling. 

Terug naar het overzicht